Psihoterapie online

Ce este psihoterapia online ?

Psihoterapia online se desfasoara prin intermediul unei camere web si a utilizarii programului Skype, astfel incat sa existe o legatura video si audio intre terapeut si client. Este esential pentru orice client sa isi poata vedea si auzi terapeutul pentru a avea o imagine si a putea crea o relatia terapeutica cat mai stransa.
Prin intermediul psihoterapiei online clientul isi poate urma sedintele din orice locatie din lume, atat timp cat dispune de o conexiune buna la internet.
Un avantaj al terapiei online il reprezinta faptul ca persoana interesata isi poate urma calatoria psihoterapeutica in confortul si siguranta propiei locuinte, acordandu-si spatiul de care are nevoie pentru a se bucura de sedintele de terapie, fara a mai fi nevoie sa se confrunte cu drumul pana la cabinet.
Prin intermediul variantei online, clientul isi poate alege terapeutul independet de zona geografica in care se afla, tinand cont mai degraba de criterii precum specializarile sau orientarea teoretica a psihologului.
In zilele noastre, foarta multe persoane trebuie sa calatoreasca in scop profesional, pentru studii sau pur si simplu sunt nevoite sa locuiasca o perioada in alta parte si gasesc foarte greu un terapeut care sa vorbeasca limba materna. In psihoterapie este foarte important ca terapeutul si clientul sa vorbeasca aceeasi limba. Prin intermediul terapiei online, aceste persoane isi pot urma sedintele de terapie in limba materna si fara intrerupere .
De asemenea sunt clienti care isi doresc sa urmeze sedinte de psihoterapie cu un anumit terapeut si sunt nevoiti sa plateasca in plus costul transportului pana la locatia cabinetului acestuia. Dar terapia online le ofera sansa de a elimina aceste costuri suplimentare, facand sedintele de psihoterapie mai avantajoase.
Multe persoane considera ca le este mai usor sa discute cu o persoana prin intermediul internetului decat daca aceasta ar fi fizic prezenta. Terapia online ofera aceasta posibilitate.
Pentru a programa sedintele de terapie online va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745263766 . Achitarea onorariului se face in cont bancar, in avans pentru cel putin doua sedinte.

Activitate suspendata!

Incepand cu luna NOIEMBRIE 2019 , activitatea cabinetului este suspendata din motive personale. Multumim pentru intelegere.